Възникнала е неочаквано
критична ситуация,

беда която засяга всички нас, които малко или много сме свързани
с болестта рак и нейното
резултатно лечение.

Съвети на Н. Шевченко
за разрешаване
на критическата ситуация.

 

  

 

След това, всичките 7 бурканчета са затворени с капачки и под ъгъл 45-50° в тава едновременно са поставени във фризера. Задава се температура -22°C.
След около 1 час, всички образци се изваждат. От всички бурканчета възможно най-бързо са отстранени капачките, за да пада по-малко скреж по стените, и маслото да се размразява равномерно от всички страни, не само откъм стените. Бурканчетата се поставят прави на дъното си.

Нивото на маслото се изправя (става хоризонтално) в образец № 1 – след 3 минути;
в образец № 4 – след 3 минути и 40 секунди;
в образци №№ 2 и 3 - след 5 минути;
в образец № 6 – след 6 минути;
в образец № 5 – след 6 минути и 30 секунди;
в образец № 7 – след 7 минути и 20 секунди.

Нашите заключения са:

1. Най-доброто масло за лечение от тези които проверихме - е образец № 1, тоест скъпото масло от марката "Домашнее Украинское" в стъклена бутилка от 0,5 литра.
Много радва и удивлява уважителното отношение на фирмата към клиентите - на бутилката на олиото има цели 4 (четири) етикета с подробна И ИСТИННА информация за състава на маслото, за лечебните свойства на нерафинираното слънчогледово олио, за правилата на съхраняване след отваряне и др. На дъното на един от етикетите има забележителни думи: "Съгласувано и одобрено от Министерството на здравеопазването на Украйна".

2. Маслото в пробата № 4 - марка "Королевский смак", ПЪРВО качество - също е подходящо за лечение, но съдържанието на линолова полиненаситена мастна киселина в него е по-ниска, отколкото в образец № 1.

3. Другите марки нерафинирано слънчогледово масло, може би са по-малко подходящи за лечение. Точно относно тяхната пригодност или непригодност за "метода на Шевченко" може да се съди само след точни лабораторни изследвания на тези масла със същите методи, които бяха описани подробно в началото на статията (виж по-горе), където се говореше за изпитването на руски марки слънчогледово масло. Досега само една марка украинско масло е тествана с лабораторен метод (рефрактометричният) - "Украинское домашнее" (за съжаление то е много скъпо) – резултатът от проверката е: съдържание на линолова киселина 69%.

4. Маслото от марките "Щедрый дар" и "Чумак домашнее" в момента е съвършено неподходящо за терапевтични цели.

5. През последните няколко години в Украйна (а сега също и в Русия) силно са се разпространили посевите от високоолеинови сортове слънчоглед (които съдържат малко линолова мастна киселина). От такива семена, най-вероятно, и се правят марките слънчогледово масло, от точка 4 по-горе, а също и това "пазарско" масло, от което има проблеми със стомаха и сърдечно-съдовата система, когато то се използва за лечение по моя метод.

6. Закупувайки слънчогледово масло на пазарите дори от добрите ви приятели, вие не можете да бъдете сигурни, че то има достатъчно за успешно лечение съдържание на полиненаситена линолова мастна киселина, защото нито един от малките производители на слънчогледово масло никога не проверява съдържанието на тази киселина в своето масло.

7. Шевченко Н.В.: В специализираната литература по химия на мазнините пишат, че колкото по-студен е климатът, колкото по на север (или по-високо в планините) расте слънчогледът и колкото по-малко той страда от засушаване, толкова повече са в маслото от този слънчоглед полиненаситената линолова мастна киселина и натуралният витамин Е – RRR[или D]-алфа-токоферол.
От това следва, че маслото на руските производители на слънчогледово масло в редица случаи трябва по съдържание в него на полезни вещества да превъзхожда украинските и другите южно европейски марки слънчогледово масло от Западна Европа.

Пожелавам ви успешни опити, най-доброто масло, и добри резултати от лечението по моя метод, тоест - здраве!"

 

 

 
 
 

 
Съвети на Шевченко
за разрешаване
на критическата ситуация.

  

 
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ –
КАК да обединим усилия и съвместно да действаме
за да преодолеем тази кризисна ситуация
.
 

 
 

Ако имате ПРЕДЛОЖЕНИЯ,

идеи, които искате да споделите, или въпроси
- свържете се с нас:
Contact Us   

 
   | Terms Of Service |

Copyright © 2012 All Rights Reserved.
 

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape