Възникнала е неочаквано
критична ситуация,

беда която засяга всички нас, които малко или много сме свързани
с болестта рак и нейното
резултатно лечение.

Съвети на Н. Шевченко
за разрешаване
на критическата ситуация.

 

  

 

Практиката досега е показала следното:
"По известните ми днес истории на лечение с добре познати марки слънчогледово масло, мога да направя следните изводи:

а) Най-добри резултати се получават при лечението с масло от марката " Юг Руси подсолнечное" и " Золотая семечка" от която и да е дата на бутилиране. Съдейки по успеха на лечението с тях на най-сериозни заболявания, включително и последни стадии на рак с множество метастази, кожни заболявания и хормонални разстройства, в тези марки масло се съдържа максимално възможно количество на натурален витамин Е (D-алфа-токоферол) и линолова киселина.

б) Резултатите от лечение с масло марка "Слобода" от всяка дата на бутилиране – досега са предимно негативни. При рак последен (4-ти) стадий и при лечението на сериозни заболявания на кожата, това масло изглежда не е много ефективно. Следователно, макар в това масло и да се съдържа умерено или голямо количество линолова киселина, то е твърде силно очистено по различни начини, и съдържа недостатъчно за успешно лечение натурален витамин Е. Това косвено се потвърждава от много високата прозрачност на тази марка на слънчогледово масло в сравнение с други марки нерафинирано слънчогледово масло. По-добре това масло да не се взима за лечение както и всяко рафинирано масло (независимо от съдържанието на линолова киселина в него) и нерафинирано масло "екстра" клас, включително и марката "Затея" (отзиви за прилагането на маслото "Затея" при онкологични заболявания има, и то рязко отрицателни в сравнение с лечението с други марки масло).

в) Марката олио "Кубанское любимое" и органичното масло от Италия "Crudigno", повече категорично не трябва да се прилагат за лечебни цели. Лечението с масло марка "Кубанское любимое" бутилирано ноември-декември 2012, е водило до рязък ръст на туморните маркери у онкоболните и растежа на клиничните симптоми на тази и повечето други болести. При това, на кожата по цялото тяло у много пациенти, които до този момент година и повече нормално са се лекували по моя метод, са се появявали постоянно увеличаващи се по размер сърбящи червени петна - един от най-характерните симптоми на липса в маслото на природен витамин E и линолова киселина. След преминаването на такива лекуващи се на олио марка "Юг Руси подсолнечное" тези петна и сърбеж са изчезвали за около две седмици; в същото време настъпвало и подобряване на всички други клинични показатели, включително нивото на туморните маркери. Само не бъркайте описаните по-горе симптоми при тези, които са се лекували по моя метод година и повече, с появяващите се при някои пациенти през първите месеци на лечение с този метод малки сърбящи червени петна и обриви под формата на "уртикария", които без всякакви мерки бързо преминават от само-себе си. Вижте повече за това в главата на моя метод "Възможни неприятности"."

За тези, за които другите методи не са достъпни, най-прост ще бъде
методът, чрез определяне на точката на замръзване на маслата.

Изхожда се от факта, че
температурата на замръзване на слънчогледовото масло е от -15 до -18 градуса по Целзий,
докато у рапицовото и високоолеиновото е едва от -4 до -10 градуса по Целзий.

Опитът, цитиран от Шевченко е проведен в Украйна.

"Неотдавана жителят на Киев Юрий C-кин по моя молба провери по предложения по-горе метод на замразяване-размразяване 7-те най-известни в Украйна марки нерафинирано слънчогледово масло.

Първоначално трябваше да се провери също и 8-ма марка масло "Щедрый дар" на компанията KERNEL. Но, като прочетохме на уебсайта на производителя описанието на маслото "Щедрый дар", видяме думите: "По своите качества, то е близко до зехтина"; "Нашата компания произвежда и популярното сред хората масло от марката 'Чумак'".
Следователно, това е масло, произведено от американските сортове

 

 

 
 
 

 
Съвети на Шевченко
за разрешаване
на критическата ситуация.

  

 
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ –
КАК да обединим усилия и съвместно да действаме
за да преодолеем тази кризисна ситуация
.
 

 
 

Ако имате ПРЕДЛОЖЕНИЯ,

идеи, които искате да споделите, или въпроси
- свържете се с нас:
Contact Us   

 
   | Terms Of Service |

Copyright © 2012 All Rights Reserved.
 

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape