Възникнала е неочаквано
критична ситуация,

беда която засяга всички нас, които малко или много сме свързани
с болестта рак и нейното
резултатно лечение.

Съвети на Н. Шевченко
за разрешаване
на критическата ситуация.

 

  

 

Натуралния витамин Е с химичното наименование (RRR)-алфа-токоферол,..

Важно!
В тази връзка Шевченко казва:

"Недостига в маслото на (RRR)-алфа-токоферол (естествената форма на витамин Е) и другите важни витамини МОЖЕ да бъде компенсиран, при това по много прост, евтин и много ефективен начин, описан подробно в новата ми версия на терапията - с помощта на големи зрели ябълки само от зелените сортове (Грени Смит, Симиренко). Те са особено богати на вещества (преди всичко хлорогенова киселина и други оксиканелени киселини като например феруловата), 2,5 пъти превъзхождащи витамин Е на слънчогледовото масло по антиоксидантна активност. В същото време, зелените сортове ябълки съдържат малко захари. (Интересно е, че името на хлорогеновата киселина произлиза от гръцката дума "chloros" = "зелен", както и че тази киселина прави киселите ябълки по-сладки на вкус при малко количество захари).
В този случай е налице значително увеличение на терапевтичните ефекти на моя метод, и по-специално на противораковия, антимикробния и антивирусния.

Има и други храни, които увеличават терапевтичния ефект на "метода на Шевченко". Подробностите относно тези продукти и техните свойства са описани в новата глава на книгата на Шевченко "Още за храната".

В съвременния вариант на моя метод, се разрешава да се ядат яйца - защото те успешно запълват нуждата на организма от фосфати (лецитин, и т.н.), подобряват резултатите от лечението и позволяват въобще да не се обръща внимание на присъствието на утайка на дъното на бутилката (има ли, или не). "

Само липсата на линолова киселина в маслото не може с нищо да се компенсира.

Ето какво още
казва Шевченко

"И още по наболелия проблем. Не препоръчвам да се купува масло за лечение на пазарите (наливно). Степента на измама на пазарите сега надхвърли всички мислими граници, а "наливното" олио от Украйна в много случаи се оказва пресовано от непригодните за лечение "високоолеинови" сортове слънчоглед. И така, закупуването на олио от пазарите например на град Москва се превръща в "игра" на "руска рулетка".

Също така, дори ако си купите масло от маслобойната на ваши добри приятели, и тяхното масло много ви харесва на вкус, мирис, цвят и др. - това не е гаранция за неговата пригодност за лечение! Тъй като съдържанието в олиото на необходимите за лечението линолова мастна киселина и витамин Е зависи предимно от сорта на семената и степента на тяхната зрялост, географското местоположение на полето, където те са расли (колкото по-насевер или колкото по-високо в планината, толкова по-добре) и в по-малка степен - от технологията на производство на олиото.

Нито един от малките производители на олио никога не проверява, колко в неговото масло се съдържа линолова киселина, или витамин Е – на никой от тях това не е необходимо. Тази проверка е изцяло НА НАШИТЕ рамене, скъпи купувачи на слънчогледово масло! Никой, никъде ВМЕСТО НАС няма постоянно да проверява това. Ако ДНЕС аз съм проверил съдържанието на линолова киселина в някои марки слънчогледово масло, аз не мога да гарантирам, че след известно време (може би още УТРЕ) някоя фирма няма да я купят други "стопани" и няма да превърнат за броени дни доброто масло в непотребно за лечение, тъй както вече се случи с някои известни и популярни сред хората марки олио."

Шевченко добавя: "Заводите, които добавят рапицово масло в слънчогледовото и го продават под вид на слънчогледово, извършват чудовищно престъпление - тъй като рапичното масло, както е описано в справочниците, съдържа 56÷65%
 

 

 
 
 

 
Съвети на Шевченко
за разрешаване
на критическата ситуация.

  

 
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ –
КАК да обединим усилия и съвместно да действаме
за да преодолеем тази кризисна ситуация
.
 

 
 

Ако имате ПРЕДЛОЖЕНИЯ,

идеи, които искате да споделите, или въпроси
- свържете се с нас:
Contact Us   

 
   | Terms Of Service |

Copyright © 2012 All Rights Reserved.
 

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape