Възникнала е неочаквано
критична ситуация,

беда която засяга всички нас, които малко или много сме свързани
с болестта рак и нейното
резултатно лечение.

Съвети на Н. Шевченко
за разрешаване
на критическата ситуация.

 

  

 

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ОЛИОТО

Във връзка с възникналата ситуация Шевченко съветва:

"На всички, които идват при мен с оплаквания от посочените по-горе симптоми, аз съм препоръчвал (и продължавам да препоръчвам) веднага да сменят слънчогледовото масло, и занапред да купуват масло за лечение от друг производител.

Обикновено скоро след този съвет получавам в отговор съобщения, че след замяната на маслото всичко се е оправило, и всички внезапно появили се здравословни проблеми са изчезнали без следа."

 
"И така, какво става?!

Цялата причина е в баналното му фалшифициране (смесване на истинското нерафинирано слънчогледово олио с вредното в големи дози за сърцето техническо рапицово масло или със слънчогледово рафинирано масло) и в активното "прокарване" в Русия и Украйна от фирми от САЩ на "високоолеинови" сортове слънчоглед, в които се съдържат много малко линолова мастна киселина, необходима за лечението на всяко сериозно заболяване и натурален витамин Е. В американските сортове слънчоглед съставът на мастните киселини е почти същия като този на маслиновото масло. Поради това те се наричат високоолеинови. Те съдържат 70-86% мононенаситена олеинова мастна киселина, и само 6-22% полиненаситена линолова киселина. Никакви сериозни заболявания не могат да се лекуват с такова масло.

Известно е, че в зехтина средното съдържание на алфа-токоферол (витамин Е) е 12 пъти по-ниско, отколкото в истинското високолинолево слънчогледово масло. По тази причина, за да не се разваля, в маслото се добавят синтетични антиоксиданти.

Разбира се, всичко описано по-горе се прави без никаква информация за него на етикета.

И плюс това е станало много изгодно да се продава на пазарите, "украинско" слънчогледово "нерафинирано" масло, което всъщност е повече от половината си евтино рафинирано масло, което нищо не лекува.

В никакъв случай не бива да се използва слънчогледово олио, в което преобладават мононенаситените мастни киселини (тъй нареченото "високоолеиново" масло)."

"За най-добри резултати в лечението на болестите "по метода на Шевченко ", много е важно да изберете от многообразието от марки нерафинирано слънчогледово масло това, в което се съдържа най-голямо количество от най-важните полезни вещества.

Първото такова вещество – това е линоловата двойно ненаситена мастна киселина, която принадлежи към най-полезния клас на полиненаситените мастни киселини - семейството омега-6. Тя трябва да бъде като съдържание в маслото най-малко 55%, за предпочитане повече от 60%.

Второто такова вещество – това е натуралния витамин Е с химичното наименование (RRR)-алфа-токоферол, или, както по-рано е бил обозначаван, D-алфа-токоферол. В нерафинирано масло неговата концентрация е 45-60 мг на 100 г масло.

Когато маслото е твърде очистено, то няма естествен витамин Е. Някои производители добавят синтетичен витамин Е, който е няколко пъти по-малко активен, отколкото натуралния. И се хвалят на етикетите, че в тяхното масло има не по-малко от 80 мг витамин Е на 100 г масло.

Важно! В тази връзка Шевченко казва:

 

 

 
 
 

 
Съвети на Шевченко
за разрешаване
на критическата ситуация.

  

 
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ –
КАК да обединим усилия и съвместно да действаме
за да преодолеем тази кризисна ситуация
.
 

 
 

Ако имате ПРЕДЛОЖЕНИЯ,

идеи, които искате да споделите, или въпроси
- свържете се с нас:
Contact Us   

 
   | Terms Of Service |

Copyright © 2012 All Rights Reserved.
 

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape